Rya Industriväg 17, 439 62 Frillesås
0340 65 36 00
info@frillesasbat.se

Leverantörer

Våra leverantörer

Vi är väldigt stolta över att jobba med några av de främsta märkena på marknaden. Läs gärna mer om dem på deras respektive hemsida som du kommer till genom att klicka på loggan. 

Sting

Med en rad modeller mellan 4,3 och 7 meter har Sting något för alla! När du köper en Sting hos oss kan du välja motorer från både Mercury och Honda!

Evinrude

Vi gillar verkligen Evinrude och är en av de återförsäljare som sålt Evinrudes utombordare under längst tid, utan uppehåll, i Sverige! 

Micore

När du väljer en båt från Micore får du en båt med riktigt hög kvalitet som dessutom är tillverkad i Sverige! 

Nitra

Nitra står för riktigt sportiga båtar där prestanda och hisnande fartupplevelser är i centrum! Båtarna tillverkas i Sverige.

Mercury

Motorer från Mercury är byggda med fokus på hållbar och långvarig prestanda och finns från 2,5 till 250 hästkrafter!

Tohatsu

Utombordsmotor från Tohatsu erbjuder en oslagbar kombination av kraft, vridmoment och bränsleekonomi. Tohatsu har de perfekta motorerna för fiske, fritid och professionell användning.

Honda

Honda är världens största motortillverkare och tillverkar tysta och smidiga fyrtaktsmotorer med hållbarhet i centrum. Honda har motorer från 2,3 till 250 hästkrafter.

Nautec

Nautec levererar prisvärda produkter till kunder i hela Norden. De har runt 12 000 artiklar i kategorin båttillbehör.

Comstedt

Grossistföretaget Jan Comstedt AB grundades 1983 och är verksam i marin- och sportfiskebranschen. Målsättningen är att ge kunder en mycket god och snabb service samt att kunna erbjuda ett starkt program med världsledande produkter av hög kvalitet.

Hansen Marine

Hansen Marine, ett av fem affärsområden inom Hansen Group, är Sveriges största leverantör av marina eftermarknadsreservdelar till marinmotorer, såväl utombordare som inombordare och drev

Fogelsta

Ända sedan starten 1934 har Fogelsta varit på väg framåt och längs vägen har våra släpvagnar och båttrailers utrustats med allt fler funktioner och finesser. Samtidigt har sortimentet vuxit och vi har tagit fram produkter för alla typer av transporter. Idag är de Sveriges ledande tillverkare av släpvagnar och båttrailers – det är ingen tillfällighet när de sätter pålitlighet, funktion och modern design samt bästa möjliga säkerhet högst på agendan. 

Attwood

Attwood har varit en beprövad ledare inom marinindustrin i över 100 år. Deras breda sortiment av produkter, inklusive allmänna marina tillbehör, sätes- och bordshårdvara och vattensystem och ventilation testas enligt de högsta USCG-, ABYC- och CE-standarderna. På Attwood är kvalitet högsta prioritet.