Rya Industriväg 17, 439 62 Frillesås
0340 65 36 00
info@frillesasbat.se

Om oss

Om oss

Historia

Frillesås Båt och Motor startades av Bo Lindberg 1978 i Bua, men flyttade till Frillesås 1980. VI flyttade mellan olika lokaler i Frillesås men 1999 började bygget av egna lokaler anpassade för vår verksamhet. Vi flyttade in i de nya lokalerna på Rya Industriväg år 2000 och där håller vi till än idag.

Båtar

Vi började sälja Ryds redan 1977 och har varit med på hela Ryds framgångsresa.
 På senare år har Sting och Micore tagit mer plats på marknaden och det är på dessa märken vi fokuserar idag. Sedan 2018 är vi även återförsäljare för Nitra Boats. 

Motorer

Vi är en av de återförsäljare som sålt Evinrudes utombordare under längst tid, utan uppehåll, i Sverige. VI har därför gedigen erfarenhet av dessa motorer på servicesidan även nu sedan de slutat säljas. Vi säljer Mercury och Hondas utombordare hos oss, och kan ta emot de flesta märken för service och underhåll. 

Vinterförvaring

2014 började vi med inomhusförvaring i en 900 m² stor varmhall. Detta har vi successivt utökat och idag har vi hela 3 700 m² att förvara på! Vi erbjuder även vinterförvaring utomhus där båtarna packas in i plast för att skyddas från väder och vind. 

Tillbehör

På tillbehörssidan lutar vi oss mot Watski en av de största aktörerna på båttillbehör. Vi har även produkter från Comstedt, Attwood och Hansen Marine.